Advertisement

Φωτια Ηλεια / Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια : Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

Φωτια Ηλεια / Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 - Βικιπαίδεια : Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας.

Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν.

Ηλεία: Στάχτη και καμμένη γη άφησε πίσω της η πυρκαγιά στα ...
Ηλεία: Στάχτη και καμμένη γη άφησε πίσω της η πυρκαγιά στα ... from www.patrisnews.com
Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids).

Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου.

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΠΙΤΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ...
ΦΩΤΟ: ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΠΙΤΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ... from 4.bp.blogspot.com
Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες.

Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία.

Ηλεια: Ανεξελεγκτη η φωτια στην περιοχη Γραμματικο ...
Ηλεια: Ανεξελεγκτη η φωτια στην περιοχη Γραμματικο ... from www.e-magazino.gr
Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται.

Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Posting Komentar

0 Komentar